spice it up

Waar haal je je inspiratie vandaan is een vraag die vaak gesteld wordt. Veel lezen en kijken in de vele mooie woonbladen die er zijn. En natuurlijk pinterest, instagram en gewoon om je heen kijken levert al veel inspiratie op.

nature

Ga eens een dagje de natuur in, met het mooie weer van de afgelopen periode is dat geen straf. Geniet van de mooie kleuren die de natuur je biedt, elk jaargetijde heeft zijn eigen mooie kleurstellingen die je heel goed kunt toepassen in je interieur.

WONEN EN CO

Maar er zijn ook mooie beurzen waar je ideetjes kunt opdoen! Binnenkort is er weer een mooie beurs in Groningen Wonen & Co. Van 14 tot 17 maart met als thema Spice it up! Een prikkelend thema vol pit, plezier en energie. Een knipoog naar de kleur van 2019 Spiced Honey. Een combinatie van rust, elegantie versus energie en kracht. Zoals peper en zout smaakbepalend zijn voor je eten, een beetje extra spice, zo wil Wonen&Co de beurs de lekkerste ingrediënten voor je interieur voorschotelen. Pinterest maar dan in real-life. Klinkt veelbelovend! http://wonenenco.nl

Let’s spice things up

Creative life

Wil je de meest creatieve huiskamer van Nederland zien? Meet the bloggers en laat je inspireren tijdens de presentaties en masterclasses.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe er je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor ook nog eens genieten bij de hipste en lekkerste foodtrucks…


BEING CREATIVE IS NOT A HOBBY, IT’S A WAY OF LIFE

s
Save the date 29 | 30 | 31 maart Werkspoorkathedraal in Utrecht
hhttps://www.creativelife.nl/