Over Living.BO

 

Wilma Winkel BOnstra

Wilma Winkel BOnstra is Interieurontwerper en het creatieve brein van Living.BO. Na jaren als secretaresse gewerkt te hebben heeft ze besloten om van haar passie voor alles wat met wonen en leven te maken heeft haar werk te maken. Met veel succes heeft ze haar kennis van stylen en ontwerpen uitgebreid door diverse opleidingen te volgen aan de NIA Academie en heeft daarbij de diverse benodigde certificaten (kleuradviseur, lichtadviseur, badkamerontwerpen, trendwatchen) en als eindresultaat een diploma Interieurstyling en BinnenhuisOntwerpen behaald. Natuurlijk blijft ze haar vakkennis nog steeds up to date houden met diverse seminars en workshops.

 

De afgelopen jaren heeft ze al veel leuke, spannende, maar vooral leefbare interieurs ontworpen. Ben je op zoek naar JOUW interieur, gebaseerd op jouw woonbeleving? Dan ben je bij Living.BO op de goede plek.

Intuïtie, kleurgevoel en materialenkennis in combinatie met de kracht van goed kunnen luisteren zorgen ervoor dat Living.BO voor iedereen het perfecte interieur kan neerzetten.