VERKOOPSTYLING

werkwijze VERKOOPSTYLING

De woningmarkt geeft gelukkig weer een heel positief beeld na een moeilijke tijd. Huizen worden weer sneller verkocht. Waarom dan toch verkoopstyling denk  je dan?

Je wilt je woning onderscheiden van de andere woningen die te koop staan en hierdoor de vraagprijs net even wat hoger kunnen leggen. Living.BO kan je helpen om de uitstraling wat minder jouw eigen thuis te laten zijn en te transformeren tot een aantrekkelijke woning voor de potentiële kopers.

Verkoopstyling compleet advies

Om de woning en de bewoners te leren kennen kom ik langs voor een intake gesprek. We bespreken de speciale kenmerken en de historie van de woning. De wensen en het budget van de bewoners zijn leidraad voor het verdere advies.

Tijdens een rondje door de woning wordt er gekeken en besproken wat er aangepast moet worden en kan er een inschatting gemaakt worden wat er gedaan moet worden om de woning verkoopklaar te maken.

De offerte met daarin de gemaakte afspraken en de prijs wordt zo spoedig mogelijk gemaakt en na akkoord wordt op korte termijn een afspraak gemaakt om de woning te restylen. Hiervoor wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen meubels, eventueel aangevuld met accessoires.

Het eindresultaat is een woning die zichzelf veel beter presenteert!