werkwijze STYLINGADVIES

Banana leaf detail | IXXI.nl

 Stylingadvies

 

Kijk je ook wel eens om je heen hoe mensen hun woning ingericht hebben? Bij je vrienden, in de buurt, tijdens even een straatje om, of op tv bij al die waanzinnig leuke woonprogramma’s. En zit je zelf met je handen in je haar omdat je het niet krijgt zoals jij het graag wilt? Je herkent dat allemaal vast wel! En dan is daar Living.BO om samen met jou een sfeervol, origineel maar ook leefbaar interieur te maken waarvan iedereen, maar vooral jij zegt… WOW!

Een stylingadvies kan je op weg helpen om je woning de frisse nieuwe look te geven die je wenste. Met minimale aanpassingen, voor elk budget geschikt.

 

 

FLITS ADVIES

Wil je een snel advies, waar je zelf mee aan de slag kunt?

We lopen bij jou thuis samen door de ruimte(s) die je wilt aanpassen en bespreken wat de wensen zijn. Voorbereidend op het bezoek bespreken we jouw woonsituatie (mail/telefoon) en stuur je alvast wat foto’s en een bouwtekening of plattegrond. Als je het leuk vindt kun je ook al wat inspiratie verzamelen en een moodboard of een pinterest bord maken. Met het advies wat je krijgt kun je dan zelf de tips in je interieur verwerken.     

volledig stylingADVIES

We lopen bij jou thuis samen door de ruimte(s) die je wilt aanpassen en bespreken wat de wensen zijn. Voorbereidend op het bezoek bespreken we jouw woonsituatie (mail/telefoon) en stuur je alvast wat foto’s en een bouwtekening of plattegrond. Om alvast de stijl en sfeer te bepalen, kun je ook al wat inspiratie verzamelen.

Na de intake krijg je een advies op bestaande uit een

  • plattegrond op schaal
  • moodboard
  • adviesrapport

dit kan uitgebreid worden met

  • lichtplan
  • kleurplan
  • materialenplan
  • shoppinglist
  • personal shopping assistentie
  • definitieve styling

KLEURADVIES

Kleur is een belangrijke sfeerbepaler in je woning. Een juist gekozen kleur of combinatie kan het grote verschil in sfeer en uitstraling maken. Tegenwoordig zijn er zoveel leuke kleuren te verkrijgen, dat het een uitdaging is om de juiste kleur te kiezen.

Die uitdaging ga ik graag aan!

Om de juiste kleur te bepalen is het belangrijk te weten waar de ruimte(s) voor gebruikt gaan worden en welke meubels en accessoires je hebt, of wilt gaan aanschaffen. Samen bekijken we welke sfeer en stijl past.

Voorbereidend op het bezoek bespreken we jouw woonsituatie (mail/telefoon) en stuur je wat foto’s van de woning. Je kunt ook alvast inspiratie verzamelen, maak een moodboard of een pinterest bord, dit is erg leuk om zelf te doen.

Na het adviesgesprek ontvang je een volledig uitgewerkt kleurplan, waarmee je de uitstraling kunt creeëren die jij wilt!